Covers

In deze menu stelt Stylish Cover hoezen voor die passen op de aangeboden meubels. Indien u een hoes wenst op uw eigen meubel, dan kan u uw keuze maken in de menu 'Hoezen op maat'

Covers  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Covers voor stoelen en...

  Of het gaat om de Eames stoel, een zetel, een stoel of een kruk, Stylish Cover biedt u een assortiment stoelen met prachtige covers in elegante stoffen en pelzen. Kies het meubel met de cover. Alle covers worden handmatig gemaakt met exclusieve stoffen, leer of suède. Laat u verleiden met wat wij aanbieden en plaats daarna uw bestelling!

 • Covers voor poefen

  Uw poef ziet er niet meer uit maar u wil hem niet weg doen! Laat hem overtrekken met een mooie cover in functie van het seizoen of de gelegenheid!

 • Covers voor krukken

  Een kruk bekleden in functie van het seizoen, denk eraan met de wintermaanden die voor de deur staan! Bekijk de verschillende covers die worden voorgesteld in het assortiment. 

 • Covers voor tafels

  Stylish Cover stelt voor om uw nachttafels, salon tafels, bijzetjes te bekleden met een mooie cover... U wenst uw interieur een nieuwe look te geven? Kies dan een cover met het gepaste meubel. Indien u een cover wil op uw eigen meubel, neem dan contact op om ons de afmetingen door te geven.

  U viert een verjaardag of u geeft een thema feest, laat uw bestaande meubelen overtrekken met de gepaste cover! Neem contact!

 • Covers voor consolen

  Hoe je onze consoles van alle maten en vormen ook bekleed, het resultaat geeft altijd veel effect! Kies de console in de meubel menu en daarna de hoes die je het mooist vindt in functie van het seizoen of de gelegenheid!

  De stoffen van de covers zijn zeer exclusief en de afwerkingen van hoge kwaliteit. 

  Een meubel bekleden voor een feestje waarom niet, voor een seizoen, zeker weten!!