Meubelen

Stylish Cover biedt een assortiment meubelen dat je kan aan en uitkleden met hoezen volgens het seizoen, de feesten of uw humeur. De bijpassende hoes op het meubel vindt u in de menu 'Hoezen'. De hoezen zijn in stoffen van hoge kwaliteit die perfect op een poef, en bijzettafel of een stoel passen.

Meubelen  Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Stoelen en zetels

  In deze menu vindt u stoelen en zetels. Kies ze zoals ze zijn of trek een ander hoesje rond het kussen in functie van uw interieur. De hoezen vindt u in de menu Covers.

 • Poefen

  De poefen! Heel gemakkelijk om bij te zetten wanneer vrienden onverwacht een glas komen drinken en er niet genoeg plaats is. Maak uw keuze en combineer ze met de juiste cover in de gepaste kleur. De hoes die bij deze poef past vindt u hier.

 • Krukken

  Kies 1 of meerdere krukken en bekleed het de gepaste cover in een exclusieve stof, pels of wol, in functie van het seizoen of voor een komende gelegenheid. 

 • Tafels

  Het aanbod is breed: nachttafels, bijzettafel, salontafel, eettafels, ... In uw interieur vindt elke tafel haar plekje en komt recht zoals het hier aangeboden is of bekleed met een exclusieve cover in volgens de gelegenheid.

 • Consolen

  Een console kan je makkelijk in een verloren hoekje plaatsen om er de sleutels en de post neer te leggen of om een mooi bloemboeket te plaatsen...

  De consoles zijn in een stalen structuur, zwart en beschikbaar in verschillende afmetingen. Ze kunnen bekleed worden met een hoes om je interieur eens te veranderen of om een feestelijke look te geven aan een event. 

  Indien u al beschikt over een console, ga naar de menu Covers voor console waar zeer creatieve en exclusieve hoezen voorgesteld zijn.

  Je meubel aankleden voor één avond, waarom niet? Voor een seizoen, zeker weten!