Stylish cover
Another way of thinking decoration

Een slim, innoverend, evolutief en ludiek systeem om de look van uw meubilair te veranderen ... zoals u van kleding verandert! Enkele voorbeelden: u wilt thuis een receptie organiseren, of uw gasten vermaken met een thema-avond, u wilt een tafel of bureau gebruiken als buffet, u droomt ervan uw interieur een winters of zomers tintje te geven, u twijfelt om die versleten of ouderwetse maar o zo comfortabele poef weg te doen of u heeft gewoon zin om alles wat te veranderen...

Iets aanpassen, personaliseren, transformeren, verbergen of opfrissen? STYLISH COVER is dé oplossing. Een collectie hoezen, ook covers genoemd, voor in huis! Een heuse kledinglijn voor uw meubelen. Prêt-à-porter of op maat.

Catwalk
In de woonkamer, eetkamer, hal, slaapkamer en bureau

Het concept bestaat telkens uit een meubel samen met een eerste hoes. Het meubel is van hout en metaal. Strak en klaar om steeds weer anders te bekleden. Het gaat om eettafels, lage salontafels, poefen, consoles, sokkels, bijzettafels, banken en stoelen.

Evolutie
Een volledige dressing ter beschikking ...

De luxe van STYLISH COVER is om steeds nieuwe ‘huis’-outfits te kunnen aanschaffen uit de twee seizoensgebonden collecties: herfst-winter en lente-zomer. Kortom, een opeenvolging van kleuren en stoffen. Luxueus, origineel of minimalistisch … elke stof is afkomstig van prestigieuze ontwerperscollecties en grote namen in de interieursector.

Hand made
Het resultaat is een stoffeerder waardig

Om mode in huis te halen mikt Stylish Cover op de elegantie van een tailormade. Elke fabricage wordt toevertrouwd aan ambachtslieden in een Belgisch atelier. De verzorgde afwerking is een stoffeerder waardig: passementen, dubbele naden, biezen, galons en siernaden. De stijl is strak en basic om alle interieurs - hedendaags, avant-gardistisch of klassiek– een aankleding in 3D te geven.

La créatrice
Qui se cache under Stylish Cover ?

De Belgische Cathy Roelandts heeft een zwak voor interieur én is een veeleisende vrouw des huizes die niets liever doet dan gasten ontvangen. Na ettelijke recepties – groot en klein, familiaal of mondain – groeide bij Cathy het geniale idee om meubilair van hoezen te voorzien om zo de look of het gebruik ervan te veranderen. Haar vondst, die ze eerst in haar eigen woning toepaste, is ondertussen een concept en een merk geworden. Een weergaloos succes!

Cathy Roelands créatrice de Stylish Cover